Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  27  28  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Jul-2007 11:42 Email | Share | | Bookmark
Nisa at the pool (Part 2)

Takut...
With papa
Atas boat
View all 16 photos...
Ni sambungan citer Nisa gi pool..Petang tu mama & papa bawak gi pool lagi, this time mama belikan boat untuk Nisa, syok nyerrrrrr!!!


Sunday, 15-Jul-2007 04:42 Email | Share | | Bookmark
Nisa at the pool (part 1)

Brrrr...sejukkk
Tgh adjust to the new environment
Macam best jer nih...
View all 14 photos...
Nisa dah dekat seminggu dok kat umah baru, ari ni 1st time mama & papa bawak gi pool...Bukan taknak bawak, tapi ada masalh cari swimsuit sebab Nisa ni badan kecik molek sangat At last jumpa gak swim suit yang penuh seksi nih
Pagi-pagi, agak matahari dah tinggi sket, bawak Nisa gi pool...mama terlupa charge bateri handycam so terpaksa pakai handphone camera lagi...Ni part 1, part 2 petang karang lak Nisa gi pool lagi, mama bawak handycam, tapi takleh upload gambo sebab cari USB cable tak jumpa
Mula-mula, masuk pool, Nisa cam pelik, apsal banyak air???Pastu satu perangai Nisa ni, cukup tak suka benda-benda sejuk - makanan takleh sejuk, susu takleh sejuk, air mandi pun kene suam, so mula-mula masuk pool tu muka berubah gak tapi tak nangis, nasib baik
Then dah lama sket, mula la dia naik syok



Wednesday, 4-Jul-2007 11:03 Email | Share | | Bookmark
Umrah by Papa Nisa

Masjid Nabawi
Masjid Nabawi
Masjid Nabawi
View all 26 photos...

Mama tolong uploadkan gambar papa Nisa gi umrah, actually papa temankan maktok
Gambar maybe tak berapa clear sebab papa tak bawak camera, just amik pakai handphone...
Skarang papa Nisa dah botakkkkk....


Friday, 29-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
I can walk!!!

Papa borekkk...
Starting point
Jeng jeng...
View all 11 photos...
On her 9 months' birthday, hari papa Nisa baru balik dari umrah, Nisa membuka langkah
Sori ek, gambar yang 1st tu iklan anak and papa nyer...hehehe (notice tak papa Nisa dah botak, orang cakap macam Mawi, tapi mama rasa macam Along kutip hutang jer)...
Skarang dok berjalan macam penguin, kawaii
So tercapai gak impian mama Nisa to see Nisa walk at 9 months, walau impian asal nak sama ngan Shafiera who walks at 8 1/2 months, takpe la, lambat sket dari Shafiera
So Payih, Nisa dah dapat kaki nih, meh main lari-lari Tapi lesen L lagi kot, blum boleh lari...hehehe
Tapi by the time photo shooting kat Bukit Tinggi nanti ngan uncle Rafi, Nisa dah terer la berjalan kot...hehehe...Mama booking uncle Rafi untuk buat photo shooting kat Bukit Tinggi, hadiah 1st year besday Nisa


Friday, 22-Jun-2007 01:17 Email | Share | | Bookmark
Nisa at 8 months

Hoorayyy...suka hati bleh main air!!!
Sexy pose
Suka hati bleh guling atas tilam
View all 7 photos...
Mama Nisa busy sesangat sebab umrah, so tak amik gambar banyak-banyak...
Ni gambar Nisa waktu 8 months, amik ngan handphone jer so gelap sket (maybe gelap banyak )...
Actually time ni Nisa tengah bertatih nak jalan tapi mama terlalu excited slalu lupa amik gambar


[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  27  28  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net