Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  29  30  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 6 months' Birthday!

Besday girl
Nisa: Mama buat aper tu?
Nisa: Eh, mama pegang camera lagik
View all 16 photos...
Nisa is now at 6 months...buas nyer tuuuu...hmmmm...mama papa aja yang tahu
Jenuh kejar sebab dah merangkak laju kemain, pastu asik nak memanjat, Kalau didukung ke kita tangkap dier ker, mengulat-ngulat soh lepaskan...ponek eden
Dier cukup berminat main remote, so mama papa belikan hadiah komputer laptop mainan yang ada banyak butang-butang untuk Nisa tekan, suka betul dia!
Rasanya one day kene belikan walker gak to prevent injury sebab Nisa suka eksiden ngan orang or barang bila merangkak nih...


Thursday, 22-Mar-2007 08:44 Email | Share | | Bookmark
Another milestone!

 
 
 
View all 4 photos...
At 5 1/2 months, Nisa is already sitting unsupported and crawling...
In the process of standing by pulling herself up from sitting position, holding to furnitures or people


Thursday, 15-Mar-2007 01:19 Email | Share | | Bookmark
Nisa at 5 months

Nisa:Ello mama...
Mama:Nisa main aper tu?
Nisa:Nisha main ball la mama...
View all 10 photos...

Nisa is now at 5 months...tengah mula merangkak tapi masih lesen L She's more comfortable rolling around to get to her desired things/places (heran sungguh dia tak pening la pulak )...
Fisrt time bagi Nisa cuba naik walker cousin dia before mama and papa decide to buy her one, but seems like she's not that interested, she prefers the floor so papa lega sket...hahaha...kecchi punya papa
Nisa jugak tengah blajar duduk, still lesen L jugak, asik terbalik jer, so at last dia just duduk menongkat tangan, but it left her immobile, she can't play with her toys, so sometimes she cries with frustration...manja!
Until now, gi mana-mana pun orang still tanya Nisa ni boy or girl, coz she looks a lot like her papa...hinsss hinsss (bunyi papa bangga )...


Sunday, 18-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gong Xi Fa Chai from Nisa!

Blum ready lagi laa..jgn amik gambar...
Baru bangun aa..ngeliat sket
Ok, tengah ready nak posing...
View all 5 photos...
First Chinese New Year for Nisa! Ni yang best ada anak pompuan nih, baju comel-comel
Gong Xi Fa Chai to all!

From Nisa, mama and papa


Saturday, 10-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Nisa's first engagement ceremony...

Cenyum cenyum
Gelak gelak
Cengih cengih
View all 6 photos...

Sabtu ari tu Makteh Nisa, adik papa Nisa, bertunang...so ni first majlis pertunangan yang Nisa attend. Nisa happy, mama kasi pakai baju Gong Xi Fa Chai...orang puji nisa cummil...hehehe...so Nisa gelak-gelak, cenyum-cenyum
Mama kata Nisa macam hantu cina lompat-lompat, Nisa tak penah tengok so no komen aaa...
Baju Nisa tu untuk budak umo setahun, seluar dier panjang sket, tapi ok la, asalkan bergaya...hehehe
Nanti Makteh kenduri kawen, mama papa kata nak amik uncle Rafi amik gambar, nak uncle amik gambar Nisa banyak-banyak, so uncle, ready aaa!


[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  29  30  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net