Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Jan-2007 02:31 Email | Share | Bookmark
Nisa at 4 months

Gong Xi Fa Chai
 
Lepak-lepak...
 
 
 
 
With Mr Octopus
Warghhh..ngantuk
 
 
With my papa!
With my mama!
Kacau papa baca paper
Iiiiee...apa kat kaki nih
 
 
 
Nisa dah 4 bulan, tapi pakai baju budak umo setahun...hehehe. Nasib baik gak, boleh la pakai baju cheongsam tu, memang mama dier teringin sangat, brapa bijik kedai dier gi cari
Latest news, Nisa makin makan kuat, stakat ni 100% breastfeed, tapi maybe soro-soro kena mix dah kot
Skang asik nak berdiri or duduk, kalau kasi meniarap dia nak guling-guling sebab nak combat slow sangat, dia tak larat angkat badan, so she discovered guling-guling lagi cepat, so pantang letak atas lantai kejap je lepas ke ujung tilam.Heran sungguh tak pening pulak dia
Pastu hadiah birthday 4 bulan, mama, papa and maktok dier belikan rantai kaki. Nisa ni mami jarum, pantang tengok barang kemas, suka sungguh. Masa gi kedai emas melompat-lompat So saper-saper nak masuk meminang nanti tu, you've been warned


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net