Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Feb-2007 02:13 Email | Share | Bookmark
Cerita di suatu malam...

Busy - Pls do not disturb
Close up view of budak busy
 
 
Nak main samer ker?
Khusyuk sampek juling bijik mata
Inspector Gadget membuat siasatan
1st test...masukkan dalam mulut
Pastu test bau plak...bau air liur lah...
Rest jap
Ok, sambung siasatan
 
Nyum Nyum...
Main trompet
Position nih best gak...
 
Full concentration
 
Ni ler keje mama Nisa, pantang tengok Nisa buat bende baru jer, siap la camera...
Malangnya, Nisa ni camera shy, tu sebab gambar dier sumer muka serius je depan camera. Dalam dok elok-elok ketawa happy, nampak camera terus dia diam serius...tensen betul!!

Ni Nisa baru balik rumah maktok SP, hari ni Nisa pakai baju merah menyala...hahaha...Sementara papa rehat-rehat tengok tv, though he's supposed to look after Nisa sebab mama dok prepare bakul barang-barang Nisa untuk antar gi umah babysitter esok, Nisa papa strap kat rocker, kasi maiann soh dok diam-diam...ada ka patut Nisa ni kalau main, dia bukan main, but menjalankan investigation. Nisa cukup suka gadget, especially remote control ke handphone, atau benda-benda robot, dia akan buat muka pelik, pastu memulakan siasatan. Ni dia dok menyiasat toy hadiah dari pakngah dier, walau benda tu she got and played since birth, tapi skarang dia tak main, dia suka buat test for investigation...a kind of game also to her, I guess...

Then sebab soro-soro nak ajar Nisa makan solid food, maktok soh ajar Nisa minum air kosong sebab since birth dia cukup tak suka minum air kosong, and kami tak penah kasi dah sebab doktor kata kalau breastfeed takyah minum air. Skang kene la ajar, kasi dia minum, mula-mula isap penuh semangat, then dah rasa air, dia mula main-main, but at last isap gak...Good Girl!!
Cuma terkejut, Nisa dah boleh pegang botol! Ni botol kecik je la, but according tu nanny dier dan maktok dier, memang kalau kasi botol susu besar dia pun dia pegang, start about 1-2 weeks dah...So, our girl is getting bigger now


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net