Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Feb-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Nisa's first engagement ceremony...

Cenyum cenyum
Gelak gelak
Cengih cengih
Gambar ngan Makteh...makteh cayer cun wooo
Nisa macam hantu cina lompat-lompat
Sukanya...sumer org main ngan cayer...

Sabtu ari tu Makteh Nisa, adik papa Nisa, bertunang...so ni first majlis pertunangan yang Nisa attend. Nisa happy, mama kasi pakai baju Gong Xi Fa Chai...orang puji nisa cummil...hehehe...so Nisa gelak-gelak, cenyum-cenyum
Mama kata Nisa macam hantu cina lompat-lompat, Nisa tak penah tengok so no komen aaa...
Baju Nisa tu untuk budak umo setahun, seluar dier panjang sket, tapi ok la, asalkan bergaya...hehehe
Nanti Makteh kenduri kawen, mama papa kata nak amik uncle Rafi amik gambar, nak uncle amik gambar Nisa banyak-banyak, so uncle, ready aaa!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net