Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-Mar-2007 01:19 Email | Share | Bookmark
Nisa at 5 months

Nisa:Ello mama...
Mama:Nisa main aper tu?
Nisa:Nisha main ball la mama...
Model iklan ball...
Sebijik muka papa dier nih...
Cubaan merangkak...
Ok, kokoro junbi (errr...nak translate tak reti)...
Jangan la focus,org nervous nih...
Aaaand...she's ready to start!
Nisa mencuba walker cousin dier...

Nisa is now at 5 months...tengah mula merangkak tapi masih lesen L She's more comfortable rolling around to get to her desired things/places (heran sungguh dia tak pening la pulak )...
Fisrt time bagi Nisa cuba naik walker cousin dia before mama and papa decide to buy her one, but seems like she's not that interested, she prefers the floor so papa lega sket...hahaha...kecchi punya papa
Nisa jugak tengah blajar duduk, still lesen L jugak, asik terbalik jer, so at last dia just duduk menongkat tangan, but it left her immobile, she can't play with her toys, so sometimes she cries with frustration...manja!
Until now, gi mana-mana pun orang still tanya Nisa ni boy or girl, coz she looks a lot like her papa...hinsss hinsss (bunyi papa bangga )...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net