Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Apr-2007 13:13 Email | Share | Bookmark
I can walk!!!Errr...kind of...=)

Nisa: Best nyer mende nihh
Sengih tanda hadiah ni dapat approval QC manager...hehehe
Test drive time!
Lesen L, tak reti gerak sangat lagik
Peberet thing...keitai papa
Sume bende masuk mulut, QC test...
Sebab Nisa aktif sangat (orang tua-tua pantang sebut buas, so kene la kata aktif ), akhirnya mama and papa belikan jugak walker nih. Kemain Nisa slide sana sini, bukannya berjalan pun Tapi dia still tak prefer dok mende ni lama-lama sebab takleh meragaih (vocab utara, maksud cam panjat-panjat), so kira ok la sebab mama papa pun tak prefer Nisa suka bende nih, tapi sebab Nisa sukar dikawal bila merangkak nih, kena gak kasi Nisa naik walker sementara buat keje kat umah.
Stakat nih accomplishment Nisa:
2 1/2 months - meniarap
4 1/2 months - duduk sendiri
6 months - merangkak, panggil mama, lambai bye-bye
6 1/2 months - berdiri, panjat-panjat, panggil dada (for papa), panggil kakak (kekadang bunyi 'tatak', kekadang kakak)
Accomplishment mama Nisa till now - still breastfeeding (maybe that's why Nisa's development advance sket kot )
Seems like Nisa ni maybe kidal sebab dia prefer tangan kiri, doktor dah buat simple physical test 3 kali, tiga-tiga result sama, Nisa prefer tangan kiri, but it may change, so tunggu dulu...heran gak sebab dalam family takde orang kidal...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net