Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Apr-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
A week stay at the hotel

Sronot dapat mainan baru
Sepah nyer...
Sumer mainan simpan kat dier jer
 
 
 
 
Mama Nisa kene gi training kat Evergreen Laurel Hotel Penang, kat Gurney...Dah Nisa ni sejak naik 6 bln takleh berenggang ngan mama especially malam, mesti nak dok bawah ketiak mama jer, kene la mama angkut dier skali gi hotel...ngan papanya skali lah
So pagi papa drive Nisa gi umah pengasuh, mama ikut training, petang papa bawak Nisa balik, Nisa berkepit ngan mama Papa cakap, Nisa ni asik tembab kat mama jer, sampai mama nak masuk toilet pun nangis...susah betul
Nisa happy jer kat hotel, sebab mama check in lambat, tak dapat bilik queen bed, dapat twin bed, so susah sket nak tido ngan Nisa yang lasak nih, tapi alhamdulillah, Nisa tak jatuh katil Papa syok-syok dapat tido sengsorang
Nisa glamer la ngan kengkawan mama sebab 200 lebih orang Intel worldwide datang untuk training ni...maybe one day mama Nisa bawak Nisa jumpa diorang lak, kalau ada rezeki


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net