Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-May-2007 15:11 Email | Share | Bookmark
Nisa in action!

Introducing the star...Nisa Humaira
Panjat-panjat tapi buat muka selamber
Nak ke mana tu?
Walker baru, hadiah 7 months besday
Tengah testing...
Nak test drive...
Panjat-panjat lagi...
 
Alamak...bila pulak mama ada kat atas tu haaa...
 
Habit baru...main air liur
Abis comot muka tuuu...
Pbbbbbtttttt....
Sampek juling bijik mata...
Comei tak camni???
Senyappp jer...rupanya ada kejeee
Oopppsss...kantoi pulak ngan mama
Test drive walker balik
Tak konfiden lagik...
Ni citer gelagat Nisa di satu malam...actually, tiap malam camni
Nisa makin aktif, ponek eden mengejo Dari berdiri panjat-panjat, merangkak sana sini, penat nak monitor sebab takut jatuh...bila jatuh, nangis dengar sekampung, sakitnya kekadang sikit jer...tapi pastu she's up again, macam takde apa-apa berlaku, tak serik-serik...
Sejak Nisa pandai merangkak last month, mama and papa buka tilam tido kat bawah, ni gambar kat bilik tido...Nisa dapat hadiah lagi, walker baru untuk memudahkan Nisa belajar jalan, sebab Nisa asik guna kotak untuk sorong sana sini, sian lak, so papa belikan walker ni, boleh convert jadi kete bila Nisa pandai kayuh nanti
Hobi baru Nisa, main air lir, buat pbbbttttttt Bersembur abih air liur...ish ish ish..apa nak jadi baby girl En. Shafizal Nazlan nih...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net