Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Jun-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Nisa at 7 months

Gaya tido masa kini...
Ni gaya peberet...memang abih ati la tido camni...
Nisa in Secret Recipe
Ini tidak adilll!!!Apsal Nisa takleh makan gak???
Muka membodek makanan mama
Buuuusannn la mamaaaaa...
Cakkk!
Muka samurai bertocang kontot...
Side view tocang kontot...
Nisa and mama kat Carrefour...
Say cheeeeese!!!
Ni just gambar-gambar yang mama or papa Nisa amik thru handphone...lately busy teramat so takde gambar baru, so just update gambar-gambar ni jer...
Nisa actually skang dah 8 bulan...Ni gambar masa dia still 7 bulan...Ada gambar Nisa tido, memang suka sangat tido meniarap, paling 'saikou' (cakap melayu nyer paling best kot...) kalau tido nonggeng, abih ati ler sampai nganga tido...
Then gambar masa dinner kat Secret Recipe, memang takleh dok diam budak nih, nasib tak terbalik high-chair tu Silap lak tak amik gambar Nisa makan 'washoku' (makanan Jepun) kat restoran Jepun ari tu...Nisa suka minum ocha (green tea) and makan potato salad...itu jer yang dia bleh makan pun skang...
Last few weeks Nisa gi shopping Carrefour ngan mama & papa, pastu Nisa nak minum susu, so mama masuk la Nursing Room, sebelah tu Waheeda artis tu dok buat show...tetiba dia masuk Nursing Room untuk berehat, sempat la Nisa didukung nyer, tapi Nisa lak gi buat "pppbbbtttttt..." kat Waheeda, bersembur air liur, abis le mekap kawan tu...hehehe...sori ek auntie Waheeda
Nisa on the way blajar jalan, dok soh orang pimpin tangan nak berjalan jer keje nyer...sakit blakang oiiii dok tunduk sebab Nisa ni kecik Maybe takleh lawan anak Rafi (cameraman peberet kami) yang berjalan masa umo 8 bulan, but maybe by 9 bulan jalan la kot si kenit ni...gigi nyer taknak tumbuh gak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net