Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Jun-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
I can walk!!!

Papa borekkk...
Starting point
Jeng jeng...
Tadaaaa!!!
Gambar dari side lain...
Belek baju ngalahkan tukang jahit
Khusyuk sungguh...
Nak bawak baju gi mana tu?
Apa la yang menarik dengan baju tu?
Naik atas tilam lak...
Ok, rehat...
On her 9 months' birthday, hari papa Nisa baru balik dari umrah, Nisa membuka langkah
Sori ek, gambar yang 1st tu iklan anak and papa nyer...hehehe (notice tak papa Nisa dah botak, orang cakap macam Mawi, tapi mama rasa macam Along kutip hutang jer)...
Skarang dok berjalan macam penguin, kawaii
So tercapai gak impian mama Nisa to see Nisa walk at 9 months, walau impian asal nak sama ngan Shafiera who walks at 8 1/2 months, takpe la, lambat sket dari Shafiera
So Payih, Nisa dah dapat kaki nih, meh main lari-lari Tapi lesen L lagi kot, blum boleh lari...hehehe
Tapi by the time photo shooting kat Bukit Tinggi nanti ngan uncle Rafi, Nisa dah terer la berjalan kot...hehehe...Mama booking uncle Rafi untuk buat photo shooting kat Bukit Tinggi, hadiah 1st year besday Nisa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net