Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 15-Jul-2007 04:42 Email | Share | Bookmark
Nisa at the pool (part 1)

Brrrr...sejukkk
Tgh adjust to the new environment
Macam best jer nih...
Laaa...papa soh naik atas balik...
Slow-slow nak masuk air balik tu...
Syoknyer banyak air!!
Nisa:Mmmmm....mama papa jom la mainnn
Nisa:Nak main airrrr....
Nisa:Ah....Nisa masuk sendiri la
Nisa:Brrrrr...sejuk laaa
Papa: Haaaa...tau sejuk!
Dah naik syok main air la tu!
Main kat playground lak
 
Nisa dah dekat seminggu dok kat umah baru, ari ni 1st time mama & papa bawak gi pool...Bukan taknak bawak, tapi ada masalh cari swimsuit sebab Nisa ni badan kecik molek sangat At last jumpa gak swim suit yang penuh seksi nih
Pagi-pagi, agak matahari dah tinggi sket, bawak Nisa gi pool...mama terlupa charge bateri handycam so terpaksa pakai handphone camera lagi...Ni part 1, part 2 petang karang lak Nisa gi pool lagi, mama bawak handycam, tapi takleh upload gambo sebab cari USB cable tak jumpa
Mula-mula, masuk pool, Nisa cam pelik, apsal banyak air???Pastu satu perangai Nisa ni, cukup tak suka benda-benda sejuk - makanan takleh sejuk, susu takleh sejuk, air mandi pun kene suam, so mula-mula masuk pool tu muka berubah gak tapi tak nangis, nasib baik
Then dah lama sket, mula la dia naik syok



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net