Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Aug-2007 07:02 Email | Share | Bookmark
Nisa at KFC

Naik bubu Pikachu
Nisa drift ngalahkan Takumi
Nih memang turun genetik papa nih
Bububububu....
Takmau balik lagi, nak main bubu...
Nisa now 10 months. Semua orang bila tengok akan cakap "Exactly like the father", "Ni clone papa dia ka?", "Ni fotostat sebijik papa dia ni"...and something like that...
Well, now since dah boleh jalan dan berlari, jangan harap la nak kasi orang pegang tangan, so nak kasi dia duduk diam, slalu nyer kene upah sket, bagi naik mainan-mainan ni. Nisa ni, apa-apa yang berstereng dia panggil 'bubu", cukup minat dia dengan driving atau kereta. Kalau papa drive, dia akan peratiiii jer, macam dok amik input, dok hafal camner bawak keta. Kalau gi Toys r Us jer terus lari direct pegi kat tempat kereta, mainan pun semua kereta, ngalahkan baby boy!
Ni gambar-gambar masa bawak Nisa gi Giant yg dok betul-betul depan umah, ada KFC, ada "bubu" free, hehehe...Tengok tu, pegang stereng penuh gaya, tiru papa, drift ngalahkan Takumi...hahaha...exaggerate la mama nih Tapi skali tu ada naik benda ni yg siap ada tempat kunci dan gear, Nisa siap tiru macam papa dok drive, start enjin (pegang tempat kunci tu) then sambil sebelah tangan pegang stereng, sebelah pegang gear, dahtu, tangan yg pegang stereng tu, kat bawah, bukan pegang tepi ke, atas ke...bergaya betul!
Hmmm...betul la kata auntie Syud, mama nih dah oyabaka


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net