Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Aug-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Vroooommm! Vrrrrrooooooooooooooooooommm!

Amboi, naik BMW nampak?
Nisa:Care to join me?
Nisa:Mama duduk sini laaa
Drivers, start your engine...vrroommmm
And she's off!
Abis mama demam, papa lak jangkit, lastly Nisa kena gak, maybe sebab dia still breastfeed, imune system kuat sket, tapi takleh gak penangan demam mama nih...petang semalam (20hb) babysitter Nisa call, dia tak penah call kalau benda kecik-kecik, so berderau gak darah mama, tapi dia cakap Nisa yang dari pagi ok jer sihat, tetiba tengahari panas sangat badan, dia risau...mama call papa, terus kami cabut dari keje, time tu kol 3 lebih...gi jumpa PD, suhu Nisa time tu 38, quite high utk baby, so kena la kasi ubat bontot, nasib baik Nisa good girl tak nangis...dapat ubat, balik umah Nisa tito...
The next day (ari ni 21hb) mama & papa pun cuti le jaga Nisa, saja malas sebenarnya, dok semangat cuti nih nak dekat cuti merdeka...hehheh...by petang lepas makan ubat semua, Nisa macam sihat sket, mama & papa lapar, so gi Carrefour...
Lepas makan, kasi Nisa chance 'bu-bu', kemain budak demam nih 'bu-bu' Sori la gambar maybe gelap, amik ngan HP...hehheh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net