Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Sep-2007 10:42 Email | Share | Bookmark
Trip to Bukit Tinggi

Budak laparrrrr kat R&R Ulu Bernam
Mama cuba senyum walau ngantuk...
 
Kat carriage ngan papa
Macam kat Disneyland lak
Nisa dan kehijauan alam...hehheh
Nisa lost in greens
 
 
 
 
Aaaa!!!Makan bungaaa!!!
At the entrance
 
 
 
 
Budak geram kat swan...papa kena tahan dia...
Nisa and swans
Gaya kami yang ngantuk dan penat...
Night scenery
Believe it or not, this family trip has been planned since March Mama booked the one-bedroom suite through Cuti-cuti Malaysia web, stakat ni tak penah ada masalah with the service, so next vacation memang plan nak guna service ni lagi (jadi tukang promote lak) Mama booked Uncle Rafi, mama & papa's wedding photographer untuk amik family portrait kat sini, that's why pilih tempat ni sebab as background, cantik le gak.
Kami bertolak kol 1 pagi on Aug 30, sajer jalan malam sebab tuan puteri lilin (Nisa) ni takleh panas-panas (kalau jalan siang). Sampai R&R Ulu Bernam kol 4-5 lebih (pagi), papa tido jap, then bila Nisa bangun, sesama breakfast tanpa mandi or gosok gigi...hehheh Then sambung journey, sebab sesat 2 kali ikut jalan lama, sampai kat Colmar Tropicale kol 1 lebih, cun-cun untuk check-in.
Memula sampai, lepas check-in, lunch dulu walau ngantuk sesangat, order room service jer. Then semua tumbang tido...zzzzzzz...then petang baru bangun jejalan amik gambar sket...mama ngantuk lagi tapi lepas pekena kopi sket, segar lak
The next day, kol 8 bangun, mandi, breakfast, then Nisa nap jap, as usual routine dier...then kol 10 pagi Rafi & famili datang, jumpa anak Rafi yang sulung, Shafira yang macam anak arab, hehheh Malang skali, cuaca tak mengizinkan, dari pagi hujan, lepas kol 12 baru cerah sket, so tak berapa cantik untuk amik gambar. Nisa lak, as expected, memang susah sangat nak bergambar, susah nak senyum...dah warned Rafi tapi dia cakap ok, but at last dia pun surrender dengan Nisa, his chalenging client...hehheh But we managed to take some photos, tak sabar tunggu the result, Rafi cakap akan hantar before Nisa's birthday sebab ni hadiah papa & mama untuk Nisa's 1st birthday
Best gak family trip nih, nak plan for the next one plak lah...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net