Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Sep-2007 05:29 Email | Share | Bookmark
I've been tagged!!!

Hahhah!Slalu dok tengok Ayin kena tag dan tag org lain, kali ni aku plak kene...cheiiisssssh....
Nasib baik Nisa tido lepas balik dari bawak dier shopping kat su-pa bawah apartment nih

(1) 4 things that scares me ..

*dark...not so many people know that I'm afraid of the dark, kinda phobia actually...bila dok dlm gelap terus jer sesak nafas...hehheh
*antu dan cerita antu
*losing my love ones
*apa-apa jenis reptilia, serangga and benda-benda yang merayap ni...hiiieee...gellliiiiiiii!!!

(2) 4 peoples that makes me laugh

*my sugar plum honey bunch Nisa Humaira
*my dear darling hubby
*my beloved dad
*my beloved big bro


(3) 4 things that i LOVE

*my hubby and baby
*my parents with brothers and sister
*gift and even any small silly things given by my hubby
*kisses from my baby


(4) 4 things that i HATE

*people jumping queue
*org taichi keje ke salah dier kat kiter
*proud, arrogant and show off people
*whiny people


(5) 4 things i don’t understand

*why people abuse small children and babies
*why men always said women are too complicated/hard to understand...I think they don't make the effort to understand us, rite?
*nape org lain yg perang org lain sibuk nak gi sokong satu side or judge side mana salah ke betul, bior le diorg...diorg tu dari zaman dulu kala memamng keje nyer berperang...
*nape org tak boring tengok citer p ramlee, siap ada boleh quote lawak dier sedangkan dah berpuluh kali tengok sampai siap hafal, but every time on air mesti org nak tengok gak...termasuk aku, hehheh


(6) 4 things on my desk (office)

*laptop rack, keyboard, mouse and earphone(ni sendiri punya)
*2-3 bijik in-out trays
*mug, tin biskut, bakul kecik berisi coklat, candies, asam...dan seumpama dengannya
*setimbun file audit


(7) 4 things i’m doin rite now

*typing this
*pikir apa nak masak utk berbuka
*waiting for my hubby balik dari kelas
*waiting though hoping my baby will sleep long so I can keep on surfing the net


(8.) 4 things i want to do before i die

* insaf & bertaubat, tunaikan semua ibadat sebanyak mungkin
*abiskan bayar utang kad kredit nih, nyampah betul...nyesal...hehheh
*make my love ones happy
*travel to Turkey, Spain, Portugak, Greece...mana lagik ek? tempat-tempat camtu la...

(9) 4 things that describe my personality

*people usually say I'm a chatty person, but actually I think I'm very quite and shy, I never strike a conversation first, cuma once you've started, you can't stop me
*ketegaq...(degil)...my mom would say, and already warned my hubby...hehheh
*I won't give up, and kalau kene susah ke bersedih ke, after some time I will stand up again and fight...that's what my hubby said
*bila marah ke stress, suka buat sesuka ati, kadang-kadang buat keputusan melulu jer...hehheh...also what my hubby siad

(10) 4 things i can’t do

*buka botol air yang baru dibeli...taktau apsal...ketat sangat la penutup dier tu (hehheh...alasan)
*menjahit,mengait dan apa-apa yang seangkatan dengannya...(tak suka pun aktiviti ni)
*kene tinggal dengan hubby lama-lama...limit one day jer...hehheh
*bawak motor...dah brapa org try ajar...tak berjaya gak...


Skarang...nak tembak orang lain lak...hehheh...Sesapa yang di tembak mestilah buat 4 perkara ni semua dan tayang di blog/fotopages sendirik..lepas tu tembak pulak 4 rakan yang lain
1)Maya
2)Jaja
3)Leen
4)Nik


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net