Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Oct-2007 08:48 Email | Share | Bookmark
Who does Nisa look like?

Test 1
Test 2
Test 3
Actually nak upload gambar Nisa raya, tapi v-cam yang amik gambar Nisa tu tertinggal lak kat umah maktok Yah, so takde la gambar raya Nisa...actually tak banyak pun sebab Nisa buat perangai, jakun ramai orang, pastu semua asik kerumun nak kat dia, Nisa ngamuk sepanjang raya...penat mama papa...Nisa asik nak berkurung dalam bilik...
So at last, ada member Intel Nursing Moms club antar link ni, mama dok keje try benda ni je la...hehheh
Surprisingly, even though dah tak larat dengar orang cakap Nisa ni fotostat muka papa dier, look-alike-meter ni cakap Nisa macam mama...hahaha!!! Sebab papa tak pueh ati, mama buat la test ni berkali-kali...and the result...jeng jeng jeng...hehheh

P/s: The first 2 tests tu pakai gambar Nisa recent, yg last test tu pakai gambar masa dia umo 9 months, untuk memuaskan ati papa...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net