Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Oct-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Gaya tido masakini

Gambar dari belakang
Gambar dari depan
Full view
Ni bukan camera trick atau kami angkat Nisa, ni dia tido sendiri...pagi tadi mama bangun breakfast dengan papa, tetiba nampak Nisa tido camni...nyenyak...asyik lak tu...
Camera tertinggal kat kampung, so terpaksa amik gambar dengan handphone jer, tak clear sangat sebab still pagi, gelap...Nisa ni very sensitive to sound, light and touch, so takleh la nak angkat ubah kedudukan dia ke, nak bising or on lampu...
P/s:Auntie Jaja, gaya camni auntie buat tak?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net