Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Oct-2007 01:21 Email | Share | Bookmark
Nisa and the alien fruit

Tengok le kaler buah tuuu
Budak comot
Aaaaaaaaammmm
Cedapnyaaaaaa
Mmmmmmuahhh...flying kiss kat mama
Budak comot macam red indian
Hihihiii...sukanya saya bila messy camni...
Ni the next day meal...
Ihikkk...malunya saya comot-comot nih...
Close up muka dier...Cantik tak anak papa?
Masya-Allah...macam werewolf lepas makan orang...
Nisa ni suka sangat makan buah ke vege, macam musang Buah tomato tu bleh slice then nyot-nyot-nyot nisa makan abis sebijik...ni taktik mama & papa bila nak lunch ke dinner, mintak kat restoran tu sebijik tomato dipotong nipis, then biar Nisa busy dengan buah tu...sayur lain pun no problem...dalam fridge memang kena simpan stok buah or at least tomato...tapi kalau buah/vege takde, cheese pun ok Dua-dua maktok Nisa (maktok Pah and maktok Yah) dah tau dah so either one of these memang biasanya ada stok dalam fridge diorang...
So berbalik pada cerita Nisa and alien fruit ni, peberet Nisa is dragon fruit (lepas makan sure berak nyer, lawas betul makan buah ni )...Slalu mama beli dragon fruit putih, tengok yang kaler merah tu scary movie jer Tapi nak jadi citer, tetiba stok buah tu takde kat memana, dah semua kedai kat Penang ni mama & papa cari, maktok Yah kat Aloq Staq pun cari takdak, so mak tok Yah belikan 2 biji buah yang kaler merah ni masa mai melawat Nisa last week, actually bukan merah, macam purple magenta jer...kowaiiiiiiii
Masa potong, papa dah cakap, ngeri nyer kaler...Mama tak berani makan langsung sebab dengar citer kalau makan nanti buang air (tak kira besar ke kecik) kuar warna tu Ngeri...ngeri...tapi papa and Nisa hentam jer...Sebab takut kaler tu lekat kat baju, Nisa terpaksa diseparuh-bogelkan Kemain suka le diaaa!
Betul tekaan mama, warna buah ni tak kuar, sebab Nisa main-main dan tempek kat karpet, abih lekat...waaaa!!! Anak mama plak happy betul, dah la comot macam red indian, abih muka tu sampai ke dahi haaa lekat kaler purple Dah tu, sibuk nak kiss orang...satu perangai Nisa (turun papa dier la ni), cukup suka usik orang, tak padan kenit...bila dia messy, dia suka sangat nak kiss orang, takyah suruh

P/s: Terbukti cakap orang betul...memang kalau makan buah ni, buang air jadik kaler ni, gerun betul bila tukar napkin Nisa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net