Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Oct-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Budak demam buaih...

Budak demam...macam tak demam
Nisa busy dan timbunan toys
Nisa busy 'mengemas'
Budak demam taknak tido...
Lupa plak mama...ari ni Nisa cukup 1 tahun 1 bulan...tapi demam lagi sebab sejak dok bawak gi main pool, Nisa tengok papa dan orang lain dok menyelam, dia try ikut...so tiap kali mandi dalam tub kat umah, Nisa dok 'selam' kepala dia dalam tub tu, air masuk idung, dahhh demam lagik, temp takde, just idung berair sket...so mama pun purak-purak 'pingsan' malas gi opis, work from home jaga Nisa...hahaha
To sesape yang keje dengan mama tu, jangan la report lak...hehehe...keje still jalan tau kat umah, slow sket jer


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net