Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-Nov-2007 02:25 Email | Share | Bookmark
Pre-work sebelum Raya Open House

Sapu sampah...
Ni gaya catwalk ke sapu sampah
Ni buat menantu bagus nih...hehehe
Thanks to all yang sudi hadir ke majlis makan-makan kecik kat umah Nisa
Ada yang sanggup datang dari jauh - auntie Jal and Uncle Sugita with Fara and Faiz, auntie Ayeen and Uncle Teso with Akasyah (or should Nisa panggil ibu and papa - bakal mertua...hahaha!)...
Thanks Auntie Jaja and Uncle Zamree yang datang awal sampai kene angkat makanan turun pegi pool...
Yang lain, yang Nisa tak sempat jumpa, sebab Nisa demam lagi lepas kene angin laut malam, maklum la umah ngadap laut, papa pi buka sliding door malam, dah le skarang musim angin kuat, terus the whole family demam tapi sebab dah panggil orang, order makanan sumer dah...kene jalan jugak majlis...And demam punya pasal, kalut pun ada jugak, mama papa lupa amik gambar majlis tu

Anyway, ni gambar Nisa tolong mama berkemas umah sehari sebelum majlis...Rajin anak dara mama nih..hehheh Harap-harap dah besar nanti rajin camni la jugak yerrr?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net