Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Nov-2007 09:22 Email | Share | Bookmark
Nisa and Noddy

Main masak-masak..."Aaaammm"
Main conteng crayon...
Noddy dah start...
Khusyuk...
Last week Nisa balik Aloq Staq umah Maktok Yah sebab papa ada hal kena out-station sket...so tinggal la mama and Nisa...Nisa ni suka sangat tengok Noddy, taktau le apsal, sebab budak-budak biasanya suka either Sesame Street ke, Barney ke, Pooh ke, Mickey ke...tapi Nisa suka Noddy dalam cartoon 'Make Way for Noddy' tu...Penat mama & papa cari DVD ke VCD so that bleh occupy Nisa sementara kami makan ke buat keje umah, tapi takde jual, ada la nampak kat Amazon tapi Region 2 DVD mahal nak mampus...
So ni gelagat Nisa, mula-mula tu sementara tunggu Noddy start, Nisa main masak-masak, dok kalut kacau masakan dan suap mama "Aaaaaaaaaammm"...Then boring, dia conteng-conteng kertas dengan crayon, but kejap je mula la melalut pegi conteng meja le lantai le Then bila lagu Noddy kuar, aper lagi, terus ngadap TV then tepuk-tepuk, gelek-gelek Time tu khusyuk, jangan sape kacau lerr...Tapi Nisa just tengok part ada suara Noddy jer, kalau character lain cakap, Nisa main-main dulu sampai Noddy kuar balik...Nisa ni suka Noddy, sampai jalan pun angguk-angguk macam Noddy...dulu kami heran apsal Nisa jalan camtu, then baru perasan, dia tiru Noddy rupanya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net