Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Nov-2007 05:27 Email | Share | Bookmark
Tag lagi

Cittt...bertuah punya Leen, kita tag dier, tag kiter blum buat, dah tag kita balik
Takpe, ini peluang nak tag Ayin lagi...hehehe


Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 4 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog.

6 things weird about me???
1) Suka baca buku budak-budak & klasik...pelik ke? pelik la kot...hehheh

2) Suka wasabi...hehehe...bukan makan camtu je la, tercabut idung kang...suka makan dengan sushi ke, sashimi ke, mmg addicted, skali terkena...phewwww...saikouu!!!

3) Suka cheese tapi takleh tahan minum susu...nak kata alergik tu idak, tapi sakit perut la...makan cheese ke yogurt ok le plak...tapi tak suka yogurt...cheese jer...

4) Kalau minum kopi, mesti heart beat rate laju jer, terus jadi kalut semacam...hahaha...limit setengah cawan, kalau lebih tu kang siap la...hehehe

5) Tak suka apple, sejak dok Hirosaki, buat baito (part-time) susun buah apple tu kat kilang selama sebulan lebih, hari-hari bau apple, makan apple, skarang dah takleh tengok apple, nak muntahhh...

6) Kalau suka makan satu mende tu, bleh tahan makan bende tu jer sebulan...pastu taknak tengok buat brapa lama sebelum start balik...

Dan anda yang bertuah menjadi manga tag saya adalah:
1) Ayin
2) Nik
3) Ayeen (Ibu Kasyah)
4) Chot


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net