Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Nov-2007 11:58 Email | Share | Bookmark
Nisa's Milestone

On the day you were born...
One month old...
Two months old
Three months old
Four months old
Five months old
Six months old
Seven months old
Between eight and nine months old
Ten months old
Eleven months old
1 year...Happy 1st Birthday!
Semalam dok tengok gambar-gambar Nisa, natsukashiii jer...rasa cepat jer dah setahun lebih...so mama buat la milestone chronicle for Nisa...

9/29/2006 - The day you were born, with the weight of 3.95kg...pecah rekod cucu Maktok Yah (tok Aloq Staq)
Then the pic when you were 1 months old...time tu suka gengam penumbuk...hehehe
At 2 months old, first time bleh pusing sendiri untuk meniarap,sengih jer happy...
At 3 months, dah combat merata tempat, sup-sap sup-sap jer lesap...
4 months old, merangkak sket-sket, memang strong-willed, tak putus asa budak nih, lepas satu, satu benda dia buat...
5 months old baru bleh duduk, dia merangkak dulu, yappari Nisa memang nak mobile, taknak dok diam
6 months old, like I said, nak mobile nyer pasal, dah mula panjat sana-sini...siap eksen lepas tangan lak tu, memang stunt ngeri buat mama kena heart attack slalu
7 months dia mula 'memunggah', proses abih laci la apa-apa barang atas meja bawah meja...mengemassss
Between 8 and 9 months, papa takde gi umrah, tapi Nisa berusaha keras hari-hari praktis menapak, until the day papa balik umrah, Nisa dah boleh jalan, papa kandou (terharu)...
Then at 10 months, apa lagi, dah berlari la budak niiii
11 months, dekat-dekat nak besday Nisa, mama hadiahkan vacation dengan photo session kat Bukit Tinggi, jadi calendar girl la anak mama nih...hehehe
And lastly, the last pic, birthday my precious girl, Nisa Humaira Ariff - The clever girl with red cheeks (translate nama Nisa)...hehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net