Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-Nov-2007 11:01 Email | Share | Bookmark
Nisa's Day Out

Hiiii...syok nyer bleh lari-lari...
Dukung la sayaaaa!!!
Alamak! Baru terperasan tu bukan orang...
 
 
 
 
Ni gambar lama gak, 1-2 minggu lepas kot, masa bawak Nisa jalan-jalan Queensbay Mall...Slalu hari jumaat Penang bridge jammed, so biasanya kami tak balik umah terus, but lepak mana-mana sampai kol 8 lebih (time bridge dah ok)...
Nisa sepereti biasa, suka la lari sana-sini, tegur semua orang...perangai baru dia skarang is mesti babai kat semua pak guard, maybe dia suka orang beruniform kaaa, taktau la...hehehe...
Tapi satu benda lak Nisa ni, dia takut kat patung-patung mannequin in, taktau le apsal...so tengah syok-syok berlari, nampak macam orang, dia gi tegur, tetiba terperasan tu mannequin, terus diam membatu
Then ada la sket-sket gambar Nisa bergambar as High School Musical 2 characters...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net