Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-Dec-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Pak Ngah's wedding

Aicehhh...Mr Pengantin sengih machosss
Pak Ngah & Mak Ngah Nisa
Famili photo...apsai Nisa cungkil gigi lak...
Antara barang hantaran
Nisa & mama nyer
Dok pulun nak makan jeli
Anak sedara Pak Ngah pun bergaya machoss
Honeymoon in Bali
Setting dah cun, tapi maharaja terpakai kasut laks...
Nisa & Kak Tisha
Nisa pun nak naik pelamin...hehheh
Close up...


The pics were taken on Pak Ngah's wedding (papa's bro) on 11/23/2007, tapi lambat upload sebab mama pun busy, Pak Ngah pun baru balik honeymoon...hehheh It was simple but cheerful ceremony, mama & papa kalut lari sana-sini sebab kekurangan kakitangan sket Nasib baik la Nisa has been a very good girl, tak kacau langsung even banyak orang, usually kalau ramai-ramai ni Nisa akan buat perangai sebab dia jakun ramai orang, but maybe sebab she's used to sedara side SP, dah slalu balik, so memang tak kacau langsung...a BIG SMOOCH to mama's little girl!

So back to the wedding, the weather was great, nice and clear, maybe hujan bila petang, but elok-elok lepas abih majlis dah (hujan rahmat tu )...hen Pak Ngah and Mak Ngah off to Bali, diorang buat photo shooting sana, ada diorang share sket gambar tu...hehehe...sori la Pak Ngah, but mama Nisa really has to laugh on this...hahaha Masa dapat gambar yang setting maharaja Indon tu, memang kagum, dok scroll slow-slow...then tetiba nampak ada something wrong dengan setting ni...belek punya belek...apsai maharaja dulu kala pakai kasut??? Potong stim betui laaa...hehehe...Anyway, Pak Ngah kata ni pre-edited version, so nanti dalam album will be nicely done, but we'll keep this pre-dited pic...hehehe

P/s: Next year Nisa dapat cousin baru ka dak? boring dah jadi the youngest nih...hehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net