Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Dec-2007 04:36 Email | Share | Bookmark
Family weekends

Yeaaa...main air
Tengah testing paddling sendiri
Papa ajar camna nak paddling...
Papa & anaknya
Papa tunjuk camna paddling lagi
Haaa...cuba buat sendiri
Camni la, kaki tu paddle camni...
Yeaaaa!!!Nisa paddle sendiri!
One...
Two...
Three!
Lambung!
Gi kat kolam sana laks...
 
Mandi shower...
Taknak balik, nak main lagiii!!
Nisa main slide
Wiiiiiiiiii!!!!!
Dan lagi...
Lagi skali...
Dan lagi skali...
Jom balik, papa sakit pinggang dah angkat Nisa...
This is the first time for a few months we can really enjoy weekends together...hehehe...kalau tak macam-macam agenda & aktiviti amal kebajikan So papa decide nak buat minimal activities jer, so on Saturday papa bawak Nisa mandi pool sebab sian kat Nisa tiap kali tunggu lift sure tunjuk kat arah pool, tapi mama & papa tak free Nisa panggil pool as "Air", walau Nisa 100% keturunan orang Kedah, duduk skarang pun kat Penang, but hasil dari duduk dengan pengasuh orang Melaka, Nisa pun sebut "air" instead of "ayaq" Then petang pi jalan-jalan Sunway Carnivale, minum-minum kat Kopitiam...then on Sunday, bawak Nisa main kat playground Giant, hypermarket peberet Nisa Nisa panggil Giant as "Jeyen"...hehehe...pantang sebut Giant jer dah lari pegi kat pintu, memang Nisa suka main slide kat situ, drive kat area-area umah ni...memang lepak betul la weekend ni, besttttt


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net