Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 15-Dec-2007 06:36 Email | Share | Bookmark
Papa's graduation

Cuba robe...
Cuba topi...
Apsal macam cina dulu kala je nih?
Dewan...time rehearsal...
Dengan aweks...
Bagi mama try topi...robe besar sangat...hehee
With friends...
Papa yang tengah kembang kempis idung...
Aicehhh...tapi tali topi tu kaco muka lak...
Kena bergambar skali lagik
Opening...
Leading the center, Mr Edward Ang
Papa coming...
SCM Professional Centre kena panggil...
Muka wanted...hehheh
Chewahhh!!
With friends again
With mama again...
Banyak tol gambar dengan awek nih...
Haaa...baru nak bergambar dengan guys lak...
With friends again...
Idung papa sekembang bungaan kat blakang tu...
The whole center


After about 12 months bertungkus-lumus (betul ke ) juggling keje, famili and study, papa pun dah grad Exec Dip in Purchasing & Supply Management, his first step for CIPS...target nyer la...hehehe...
Don't worry papa, ganbare ganbare!! Papa Nisa boleh! (Ala-ala Abah saya boleh dalam Afi & Abah...hehehe)
Syok ler papa bleh gak merasa pakai jubah nih, mama dulu tak merasa pun sebab Japan takde mende-mende nih
Ari tu, papa memang kembang kempis, I'm proud of you too, papa! Dari pagi buta selepas subuh kita bertolak gi UUM, rehearsal yang kononnya kol 8 pagi jadi 10pagi Then actual ceremony kol 2:30 petang...nasib baik hi-tea diorang tu sedap
So, ganbatte for the next step, Nisa pun dah besar sket, harap-harap takde apa-apa yang akan kacau papa untuk smabung study nih, we are always by your side (acehhhh )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net