Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Dec-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Gambar raya...

 
Budak manja
Mata berair...nangis...
Hehehe...ni gambar lama nih, sebab baru dapat handycam dari maktok, gambar Nisa ada dalam tu...so baru nak upload...
As I said before, Nisa memang meragam teramat sangat la hari raya tu, taknak gi kat orang lain, asik melekap kat mama macam koala Pantang orang datang dekat jer nagis, even papa...sebab nisa jakun sket tetiba ramai orang...lagipun umah maktok Alor Setar ni jarang balik, sebulan skali jer, then Mak Ngah dan Pak Su dari KL yg Nisa tak penah tengok pun ada, semua strangers for her, so meragam la...
Tapi skarang dah besar sket, harap raya haji ni (kalau sempat balik Alor Setar) Nisa tak meragam la kot...Ari tu banyak umah sedara mama takleh pi sebab Nisa meragam


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net