Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Dec-2007 04:49 Email | Share | Bookmark
Mai Pekena Mee Udang Penang!!!!

Mana udang nyer? Surrrpriseee!!!
Jeng jeng!!!!Ada udang di sebalik mee rupanya...
Udang yg besar and juicy...nyum nyum
Kedai pun bersih...
Model iklan mee udang...bleh laku ke?
Ari tu ada kenduri member kat Pendang, ada la member sama batch, Mr Budung (kene tanya dia nape nickname dier gini ) turun dari KL lepak umah kitorang...so as usual, sesape datang kami akan bawak makan...Disebabkan Mr Budung ni very picky and choosy bab makan, nak sedap jer, kami testing dier bawak gi makan kat Teluk Kumbar, situ glamer dengan mee udang, memang meibutsu (translated to famous local delicacy) mee udang sebab dekat dgn laut, udang fresh...Kalau kena time bulan penuh, air pasang besar, udang besar-besar, if not, udang sederhana but still besar le...hehehe
So ni gambar-gambar mee udang nyer, kami tolong promote, takde dapat diskaun ke apa, tapi saja tumpang bangga dengan restoran ni sebab susah nak dapat tauke melayu yang well-maintain business dia camni, rasa tak penah berubah, harga tak berubah walau barang dok naik...servis bagus, kedai tip top bersih

Mak Ngah & Pak Ngah mesti terliur nihhh...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net