Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jan-2008 06:41 Email | Share | Bookmark
Visit to Zoo Taiping and Night Safari

Welcome
Nisa tengah tunggu papa beli tiket
Tengah anxious...mama bawak gi mana ni?
Hihihi...muka sukaria
Nisa sronot tengok otter
Sukanya saya!!
Eh...mana otter tu pi?
Orang utan
Chimp
Ungka kot...
Nisa happy jumpa kawan-kawan (ungka)
Iiiieee...sukanya dierrr!!!
Rusa ubi...nampak macam sedap jer...
Honey bear...sekor bertafakur, sekor tawaf...
Rusa-rusa lagi...
Ostrich...tido berdiri
Unta...mama kata sekor tu muka macam papa...hehehe
Nisa tengok seladang
Gajah-gajah yang Nisa panggil Dumbo
Burung macaw or burung kakaktua
Nisa suka tengok burung
Happy New Year!!!

Sempena tahun baru, papa nak try bawak Nisa jalan jauh sket, tak le jauh mana, dari Pennag tu kami menjelajah ke Taiping, bawak Nisa tengok kengkawan dier kat zoo...hehehe
As expected, baru 30 minit perjalanan, mula la Nisa boring, resah...so jenuh gak nak kasi dier occupied, tapi dah nak dekat sampai kat zoo tu, dia tido lak, adehhh!!!!Tensen betui mama So kami lunch dulu tapau nasik makan dalam kete, then kol 2 camtu baru masuk zoo tu...
Ni first time for Nisa masuk zoo, tak sangka dia heiki (translated to relax) jer, tak takut langsung mende-mende, even orang utan mai kat dia, and kureng asam punya orang utan, sempat nak curi bekas air Nisa, tapi kene marah dengan tuan dier...
Nisa excited sungguh tengok all the animals, memang dia suka animal, tak takut langsung even insects (anak papa sungguh, suka mendera insects)...Nisa happy jumpa otters, kengkawan dia famili yang gayut-gayut tu, orang utan, chimpanzee, ungka dan seangkatan dengannya Nisa sengih menampakkan gigi yang besar gedabak itu...She can recognize the animals dari picture book dier, siap buat aksi...hehehe...pak lawak betui budak nih
Nanti bleh bawak Nisa pi zoo negara ke akuarium lak ler...



P/s: sorry gambar tak sharp/clear...terlupa bawak kamera so mama terpaksa amik pakai handphone lagi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net