Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Jan-2008 03:54 Email | Share | Bookmark
Kena tag lagi...

Wooo...kita tag dier, dier tag kita balik...hehehe...tapi ok gak, lama tak main tag nih...
So here goes....and the next tag goes to Kak Astrid, Syudz and sapa aaa...no idea nak kacau sapa...

WHAT IF.....

1. If you can turn back time,when it will be?
zaman dok UM, zaman dok Japan...hehehe...tu time gila-gila, takyah pikir masalah dunia...hahaha and maybe i can know my hubby much earlier instead of dah last-last nak grad

2. If you can undo things, what it will be?
hahaha...for sure zaman skolah menengah, nak rajinkan diri sket utk study, bukan takleh buat pun exam tu, saja malas...wahahaha tapi kalau result best sgt sure tak pilih pi nihon, tak jumpa lak my hubby...ish ish...konpius nih pastu time kat student U dulu, to all the people that I did wrong, wish I could handle the situation better...

3. If you could go anywhere in the world,where it'll be?
satu tempat ja ka?mmmmm....konpius nih, konpius....hehehe...kalau nak pi as one family, of course we'd like to go to Japan but kalau nak pi as romantic vacation (berdua jer, nisa kena tinggai dgn mana-mana maktok ler...hehehe), of course nak pi either Morocco or Spain

4. If you could see anyone,everyone...who do u want to see/meet?
my long lost bestfriend masa skolah - Linda, sampek skrg cari dia tak jumpa...isk isk... pastu my famili angkat kat Japan, terlost contact dengan diorg, terus tak jumpa-jumpa dah...

5. If you have one wish,what it will be?
world peace...chewahhhhh!macam Miss Universe ka Miss World lak...hahaha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net