Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Jan-2008 02:04 Email | Share | Bookmark
Picnic at Pantai Merdeka

Mari mengempiskan puyut papa
Nak ikut Abg Haikal mandi laut!!!
Buetpe papa fokus lobang idung Nisa?
Nisa with famili Makcik Yan & bibik
Maktok kata "Jangan main panas, dok bawah pokok jer!"
Cian, dah siap pakai tema piknik nih...
Syok nyer!!!Bleh conteng!!!
Center of attention
 
Nak air ke kete?
Air lerrrr...
Besfren dier...Abg Haikal
With Abg Haikal lagik
Sorry...meant to save the pics earlier tapi ntah apsal, server down ke mende ek? Takleh save...tensen tol, caption pun dia tak captue..

Anyway, gambar ni dah 2-3 minggu before tarikh upload nih, before maktok masuk ICU...ada satu weekend tu, maktok ajak kami join Makcik Yan pi piknik, so sebab mengingatkan Nisa tak penah gi beach, it'll be a new experience for her, so kami pun bawak la Nisa pi, dengan harapan bleh main pasir...diorang bertolak 11am, but sejak masuk skool nih, Nisa ada time tido, 11-2pm lebih kurang, so terpaksa la maktok sumer tunggu kami sampai dekat 3pm...dahtu, ingatkan Nisa bleh main pasir, tapi maktok marah tak kasi cucu kecik molek dia ni main panas, kang demam...so tak kesampaian hajat Nisa nak main pasir...hahaha tengok beach pun idak!
So at last, Nisa main keliling tikar tu je, hehehe...maktok cakap besar nanti bleh main


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net