Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Feb-2008 17:20 Email | Share | Bookmark
Nisa and her cousins

Tolong sayerrr...
Abang Hazeeq peberet Nisa
Smiiile..!!!Nisa senyum laaaa!!!
With Kak Ika
Cukup suka main tisu budak nih
Cian Kak Ika tak larat senyum dah tu Nisa...
With all the cousins
During CNY hols, Nisa's cuzzies from KL balik kampung...This is the first time Nisa jumpa cuzzies dier sejak dia dalam pantang, so mula-mula tu syok ler main sampek tak ingat dunia, lari sana sini jerit-jerit...riuh rendah umah Maktok jadinya Ni cuzzies anak Pak Chaq & Mak Chaq - Abang Faiz, Abang Hazeeq and Kak Ika...but dalam sumer-sumer tu, Nisa berkenan dengan Abang Hazeeq, pantang soh kiss terus jer kiss..hahaha Nih salah ajaran papa la ni, bab kiss orang no. 1 jer budak nih...
Anyway, after the 1st night together, the next morning Nisa dah tak larat kena buli, cuzzies pun 1st time dapat cuzzy sendiri, syok ler dok main, buat Nisa macam anak kucing Pak Chaq kata, sampek lembik dah budak nih...hehehe
So, these are all the pics...Nisa dibuli dan buli balik...hahaha Tunggu Anis balik lak, tengok camna gelagat budak berdua nih...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net