Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 13-Feb-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Nisa was here...

Di Dinding bilik solat...
Di speaker papa
Lagi di speaker papa
Di kabinet
Di divider dapur
Skarang kat umah ada little Michelangelo lak kat umah...dok buat lukisan abstrak, mural with signature...Nisa was here 2008 Tapi bila tanya dia, "Nisa, ni sapa buat?"...Jawabnya "PAPA!" tanpa segan silu Padan muka papa...in another way round, memang betui pun papa yang buat, sebab papa tak menghalang Nisa meluahkan sumber artistik dia tu, lagi bagi encouragement ada la...siap beli crayon, beli white board with marker pen...tapi dinding jugak peberet Nisa Sib baik la atas nasihat Maktok & Wan (Aloq Staq) mama tak renovate lawa-lawa, kalau dak mau nangis laaa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net