Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Mar-2008 16:56 Email | Share | Bookmark
Model iklan Baby GAP??

 
 
Hahaha...perasan ler... Ni lagi satu keje mama Nisa yang takde keje...huhuhu
Ni time bawak Nisa cari kasut kasut baru since kaki Nisa at last dah membesar, punya lambat ler mama tunggu Nak buat camner, mama nyer pun pakai saiz 4-5 jer, papa lak 6-7 jer, shoganainaaa Nisa-chan
Then, dok kalut kejar Nisa satu supermarket tu untuk try kasut, dia buat aksi model lak kat dinding, so papa snap dengan henpon dier, maka, dapat la gambar Nisa beraksi...hehheh...jangan layan mama Nisa nih


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net