Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Mar-2008 13:33 Email | Share | Bookmark
Nisa's first school work

 

Ni lagik keje mama Nisa yang takde keje...


Tak lama lagik, penuh la fridge, kabinet sumer dengan gambar-gambar camni...hehheh...
Lupa lak, cikgu cakap umo 1 1/2 tahun, Nisa dah well develop enough untuk masuk kelas 2-3 years, so ni one of her schoolwork yang cikgu kasi bawak balik tunjuk mama & papa...takpe, no worries...nothing heavy in the class, sebab diorang depend on level budak, and if Nisa taknak join kelas, she can continue playing cam biasa..phewww...mula tu risau gak mama dibuat nyer, tapi tengok schedule u, ok le gak, Nisa pun tak berubah, happy camtu jer...rasanya diorang ni macam Kumon, develop ikut level masing-masing, not necessarily umo, so that budak tak boring...aper-aper je lah, asal Nisa happy udah ler, papa cakap..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net