Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Mar-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
1st Day - KL Trip

Tengah tunggu turn beli tiket...
Buat korban sodap nih!
Nisa excited tengok moo-moo
Nisa suka bek-bek
Bear
Budak geram kat otter
Nisa suka tengok flamingo
Flamingo
Orang utan & gaya supermodel
Nisa terkujat tengok elephant
Cubaan elephant nak amik Nisa
The end...
Sampai KL, Pak Ngah (abang papa) & Mak Ngah amik, bawak balik Puchong jumpa Maktok yang memang dah seminggu kat situ...sian Mak Ngah & Pak Ngah sampai tertido tunggu kami sebab LCCT nih jauh sangat jalan kuar, barang pun lambat gak, so kol 1 baru kuar...Tido umah diorang, esok paginya ikut gi umah uncle Mak Ngah, makan nasi dagang..nyum nyum, yummy sungguh, Nisa pun suka! Pastu gi umah Tok Cik, dari situ Pak Ngah antar gi zoo, but sebab banyak sangat agenda, kami sampai at 3pm, dah last animal show, so tak tercapai niat Nisa nak tengok show But Nisa happy jer tengok animals lain...Ntah apsal, dalam banyak-banyak, dia suka seladang (moo-moo) & kambing gurun (bek-bek)...Otter pun dia suka sebab otter macam dia, cheeky & notty Lastly tengok elephant, Nisa suka elephant, but lepas adegan elephant tu cuba nak grab Nisa (walau tak sampai sebab diorang dah buat longkang dengan jarak selamat), bila tanya "Elephant camana?" Jawab Nisa "Takottt" Tapi takde la takut pun sebab dia tak nangis or nak lari, still dok atas batu tu, just terkujat sket...hehehe...

But actually, zoo Taping lagi best kot, walau kecik, but bersih dari KL nyer...memang below our expectation la zoo ni, but nak expect camner lagi ek?

Abis kat zoo, Pak Su (adik mama) & future Mak Su (hehehe )datang amik kat situ...sian Pak Su & Mak Su, tunggu Nisa dari kol 12 sebab janji kol 12, but dah macam-macam agenda, kol 3 baru sampai, kol 5 baru kuar zoo...kebuluran diorang....Then balik check-in hotel, pastu gi birthday party Kak Azalea cousin Nisa, anak Mak Ngah (kakak mama) kat Nilai...Wah...full betul calendar Nisa for the day!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net