Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Mar-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
2nd & last day Day - KL Trip + balik

Budak tito...
Kagum tengok big fish
Pegang sand shark
With mama
With mama lagi
Nisa & Nisa fish
Nisa & papa
Budak baru bangun tito
Budak yang dah mula boring...
Excited tengok take off
Next day, kami take it slow je la, bangun lambat, relek-relek...makan sumer, then gi KLCC sebab nak bawak Nisa gi Aquaria...malangnya ada budak tu still letih gamaknya, masa naik cab dia tertido sampai le kat KLCC, then terpaksa la mama & papa ronda-ronda dulu, siap kacau Mak Ngah (kakak mama) yang keje kat situ...hahaha But sebab trip ni plan last minute, kalau cakap awal, bleh ler Mak Ngah kasi tiket free ler mende ler...takpe la, takde rezeki...hehehe...Bila Nisa bangun, masuk Aquaria...

Ni gambar yang mama sendiri tak snagka nak kuar camni...hehehe...kelakar lak bila tengok balik, Nisa & fish mata sama-sama terbeliak jer...

Abis kat Aquaria, gi Midvalley, papa kasi mama sopping sket, then balik jumpa Pak Su (adik mama) kat hotel...abih waktu keje, Pak Ngah (abang papa) & Mak Ngah datang amik & bawak kami dinner yang best! Thanks a lot! Mama ingatkan the more Nisa spend time dengan Pak Ngah, the more dia ok jadinya, sebab dengan Mak Ngah terus no problem jer make friends, tapi dengan Pak Ngah nih takut-takut lagik...maybe sebab Pak Ngah ada misai, sebab even kalau papa tak shave pun Nisa taknak...hehehe...sian Pak Ngah takleh pegang Nisa, Pak Ngah kene main-main dengan Nisa macam Mak Ngah baru la Nisa tak takut, kan? Hehehe...
Next day, after lunch dengan sup bercampur sayur pucuk yang failed (Pak Ngah teringin tapi mama tak penah buat ), kami dihantar ke airport untuk balik semula ke Penang

Komen papa, best gak plan trip camni, tak penat sebab tak drive long journey, banyak masa nak jalan-jalan & rehat, so next time naik flight le gi memana...hehheh
Komen mama, tak kisah as long as papa sponsorrrrr
Komen Nisa, Nisa nak jadi gud gurl so bleh nak aeroplane lagik


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net