Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Apr-2008 07:14 Email | Share | Bookmark
April Fool to Mr Insect!!

I see you, Mr Insect!
Wahaha!You can't get away from me!
Kejar diaaaa!!!!
Gotcha!!
April Fool!
Semalam masa mama tengah masak, papa tukar baju kot, Nisa time tu dok tengok Jojo rasanya...
Tetiba mama dengaq suara Nisa excited, mengekek dia gelak sengsorang, mama musykil gak apsal, sebab lain macam jer bunyi nyer
Ropa-ropa nyer, anak mama sorang nih tengah excited sebab dia discover seekor insect, mama taktau le menatang aper, rupanya macam belalang sket, kaler coklat, nak macam cengkerik pun ada, kecik jer...Nisa dengan excited nyer mengejar insect tu...sampai dok cium insect tu kat lantai, memula tu kuit-kuit jer...last last ketepekkkk...tamat riwayat Mr Insect digiling Nisa Humaira...Yiiiieeeeeeeeeee Sian Mr Insect...but April Fool to you
Ceritanya, papa & PakSu dulu pun kaki menjalankan eksperimen kat insect-insect...masuk pepatung dalam freezer, bakar semut dengan magnifying glass...hmmm hmmmm
Bila citer kat papa, papa kata "Bagus Nisa, that's the first step towards science" Adeh laaaa...macam ni pun ada kaaa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net