Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-May-2008 09:30 Email | Share | Bookmark
Down the Memory Lane (Part 2)

Hehehe...atas permintaan ko Mai, ni part 2...jenuh nak kumpul gambar-gambar neh...



Ni kaisya (company) first kami keje sesamer...hehheh...kaisya paling simple & poyo (ikut word MakSu Fiza, kalau betul penggunaan dier...hehehe) Ok gak keje sini, boss nihonjin (jepun) baik, siap soh panggil ayah (bukan sugar daddy aaa)...but I need more adventure...and money of coz...hahhah...
Then Penang...di sini memang banyak kenangan susah senang Maybe that's why we never felt like moving anywhere else...this is where we work, live and enjoy, walau most people love KL...Wellll...lain orang lain taste


We went for a short vacation here, tak sampai sehari pun, but that's the reason we decided to have our honeymoon here again
Another vacation, bringing along a friend's family from India and Japan. Syok gak coz all expense ditanggung diorang...hahhah


Another pre-wedding vacation with my brother & sis-in-law to Hat Yai...Actually nak beli barang-barang persiapan untuk kenduri like cards, door gifts, flowers...etc...Really enjoyed ourselves there with shoppings, delicious food (of coz halal) & massage No problem getting around coz my bro selalu masuk sini for his office holiday trips, kenal orang-orang kedai so bleh mintak tawar kaw-kaw nyer...Dah ler orang siam pakat dok cakap siam with both of us coz dia kata muka siam...nak buat camner, half-blood This vacation also allow my bro to kenal-mengenal with his future bro-in-law, coz I'm very close to my bro than other siblings, so he's quite protective about this Love you bro!
Then this is the mosque we were wed Risau gak sebab time tu ada problem dalaman antara AJK masjid tu, so takde imam, but nasib baik last minute bleh gak akad kat situ...kalau tak, kureng glamer...hehheh...lawak teringat hari akad tu, dengan dok buat lawak P Ramlee la apa la, dah le hujan selebat-lebatnya...takpe, murah rezeki pak imam kater Bleh tengok entry hari akad nikah somewhere in this fp




Yeaaaaa...sini tempat kami berhoneymoon...hahhah...simple jer, but best gak....layanan outstanding! Sib baik dapat honeymoon suite yang mengerikan sket tu, romantic but ngeri gaks...hehehe Ada entry honeymoon in this fp too
Then again, and of coz, Japan...hehehe...a few times before & after the wedding, one of us kena gi out-stantion to Japan, semua timing tak kena for our other half to follow But the experience strengthen our feelings...hope we both can go there again, with Nisa & maybe adik Nisa gaks



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net