Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-May-2008 07:25 Email | Share | Bookmark
Nisa & Pingu



Skarang Nisa gila Pingu lak, actually dah a few months dia start tengok Pingu, tapi takde la addicted cam skarang Skarang ni, buka mata jer "Pingu", balik school jer "Pingu", tapi sib baik kalau cakap "No more Pingu, read books" tu, Nisa still mau ikut...kadang-kadang ada bantahan sket tapi papa dah blajar camna nak handle Nisa, so ok la, tak ler teruk sangat gaduh ngan papa...hehehe

Pastu mama beli VCD Baby Einstein Nursery Rhymes, Nis adok tengok tu gak, dalam keta ada CD audio yang sama, so selagi Nisa tak tido, terpaksa la mama & papa dengar lagu-lagu Nisa tu Maktok Pah pun tau dah, Nisa dok mintak "Ya-yo" which is lagu dia la tu - Old McDonald lagu 1st so Nisa panggil "Ya-yo"...dok sengsorang main Nisa akan nyanyi, kadang-kadang "Ya-yo" version Nisa...Semalam masa tunggu papa bayar barang kat Giant, Nisa nyanyi Twinkle Twinkle, makcik juai tudung kat situ terkejut, tanya umo brapa, bila cakap umo, dia lagi terkejut...hehehe...tapi ada ker kata anak mama nampak matured Cekonet camni pun nampak tua ker? Taaaak patuttt...

Ari tu Nisa demam, dok umah Maktok Pah sehari, then maktok meh jaga Nisa satu hari, citer kat mama & papa, Nisa ajar maktok camner nak buka VCD Pingu...hehheh...and since then, Nisa dah geng dengan Abg Hazeeq, taknak gi skolah...asik nak pi umah maktok Noooooo wayyy!!! 2 hari dok dengan maktok jer kamu dah ngader-ngader Tantrum la, nangis la...Cikgu kat school pun tanya, cuti 2 hari gi mana? Bila cakap dok dengan grandma, dia cakap patut la...hehheh...Nisa degil sket, tapi lepas 2 days at school, ok ler balik...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net