Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-May-2008 12:57 Email | Share | Bookmark
Burst of creativity!

Ideas! Ideas! Ideas!
More ideas flowing!
Menyambungkan magic pen
Penyalahgunaan magic pen di sini
Sumbat lubang telinga tu lak...
Itu la hasilnya...
Abih kete tuuu...!!
Today Nisa dah 20 months...and lately dah mula turun banyak character dari papa dier, tu sebab ini dua orang suka gaduh sesama sendiri...sebab perangai nyer SAMA!!!
So ni one of the occasion yang sempat dirakamkan dengan henpon, Nisa burst with new adventurous ideas...kononnya la! Walaupun ari tu Nisa nangis nak magic pen, penggunaannya kebanyakan bukan untuk the right way, Nisa buat experiment macam-macam...Masukkan dalam tangan baju/kaki seluar then keluarkan ikut lubang butang baju la...Gambar ni Nisa tengah sambungkan magic pen jadi macam batang paip Pastu, mula la jolok sana sini, abih la kete Mr Katak yang Auntie Grace jiran satu floor tu kasi
Lately, Nisa & papa slalu gaduh, sampek pening mama! Papa soh Nisa sit here, Nisa kata "No, I sit here" sambil tunjuk tempat yang dia nak dok, slalu tak sependapat, coz perangai dua-dua sama sesangat! Hehehe...now papa, look at your own mirror


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net