Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Jun-2008 11:55 Email | Share | Bookmark
Prison Break!

Yum yum yum...Sedaaaaap!
Papa: Nisa, that's not tomato la...
Test rasa...
Wargghhhhh!!!! Hot! Spicy!!!
Hehehe...Nisa baru baik dari measle, lepas kena kuarantin for a few days...bintik-bintik still ada but dah kurang banyak dah...
Thursday night Maktok Yah with Pak Long & family meh umah, Maktok Yah nak jaga Nisa while Pak Long bawak anak-anak bercuti mandi pool kat umah Nisa...riuh rendah umah jadinya, and all attention to Nisa, walau bintik-bintik, fever dah takde, Nisa banyak kawan sebab bleh main dengan cousins...Saturday night semua nak balik, Nisa muka sedih macam nak nangis, but anak mama ni brave girl kan tak nangis (unless ngada-ngada )...Lepas diorang balik, mama & papa pack and angkut Nisa gi umah Maktok Pah lak...
Kat SP Nisa dimandikan dengan air bayam duri la, kasi makan itu ini di samping kene pantang itu ini...mama & papa ikut je la...hehheh...2 nights Nisa tido dengan maktok, so mama & papa enjoy dating...hahaha! Ari ni Nisa nak balik Prai balik, berbekalkan berbakul pesanan dari maktok yang worried pasal Nisa...bintik-bintik kat badan dah ilang, ader sket kat kaki & tangan, muka pun ilang dah, just kat ujung lips ada macam blister tu, sian gak nampak macam sakit but Nisa tak kisah jer...Nisa lak dah tak sabar nak balik, boring kene kurung kot, terus cakap tomorrow nak go to skool So esok Nisa akan back to school...
But ari ni, sebab gian nak kuar kot, sampai kat umah, lepas cover tengok Pingu yang 2 hari takleh tengok kat umah maktok, Nisa ajak go out, so mama & papa bawak Nisa exercise lari-lari kat Sunway Carnival Mall, ada Macis buat show mende ntah, ada budak kecik buat show main violin, ramai budak kecik yang diletakkan kat depan stage untuk tengok tapi diorang dok nangis la, borak la, Nisa terpacak tengok dari mula sampai abis Apa yang menarik sangat ntah, but kagum gak la budak kecik tu main, she's the youngest Malaysian violinist yang buat album katanya...Lepas tengok show, Nisa gi makan pizza...Ehem! Actually mama & papa makan pizza, Nisa suka spagetti so order kids meal nyer, Nisa makan macam minah gian...sian anak mama...hehehe Gamaknya sepanjang demam nih asik kena makan bubur nasik, dah le Nisa pun kurang selera...dapat spagetti makan macam budak kebulur jer Pastu tengok papa letak Tabasco, dier pun sibuk nak, papa cakap jangan, Nisa budak degil slalu gaduh dengan papa...akibatnya papa letak ler...Amik kauuu!!Merah berair anak mata anak mama, terus serik taknak dah Tabasco walau brapa kali papa tanya pastu, nak tak? Itu ler budak degil...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net