Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 15-Jun-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Happy Father's Day!

Nisa & Abg Nafis
Ice-cream cake
Yum yummmm...
Mmmmmmm....
Ni gambar masa weekend ari tu, balik kampung mama...not really balik kampung la since Alor Setar dah jadi 'bandaraya'...hehheh...bandaraya mende ntah...
Anyway, at first mama plan nak pi kedai kek beli kek besday sendiri, but then dapat idea lain lak, buat surprise kat orang kat umah, mama beli kek Father's Day...hehehe...sajer la, sambut serentak dengan belated besday mama ni...So lepas beli ice-cream kek tu, balik umah, simpan dalam peti sejuk...
After dinner, semua bebudak cousin2 Nisa (anak my big bro) dah bising nak kek, Nafis (the youngest) tu sampai taknak makan nasik dok tunggu kek, Nisa pun dah pandai, sibuk dok mintak "I want cake" sambil nyanyi 'Happy Birthday To You'...hehehe...Mama gathered semua fathers termasuk 'Grand' father...hehehe...Tokwan memulakan acara potong kek, pastu bebudak pakat serbu kek tu...Nisa pun makan dengan penuh "Yum yum yummmm" Sedap gak ice-cream dier, luckily this time beli chocolate, last time beli strawberry bebudak tak minat sangat walau lagi cantik...masam sket kot...
So to all fathers, especially papa Nisa, Happy Father's Day! Gotcha!!!Hehehe...ingat orang beli kek besday ker???


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net