Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Jun-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
The little pianist

 
 
 
Hmmmm...maybe budak-budak besar Nisa ni skarang development dia moved to music lak kot...Mama ingat ari tu bawak Nisa jalan-jalan Sunway Carnival, ada show budak kecik main violin, ramai budak-budak kecik tengok, tapi Nisa sorang je kot yang terpacak kaku khusyuk tengok violinist tu...Then semalam bawak Nisa & maktok pi Carrefour sesajer, ada la organ ni, Nisa terus lari-lari panjat naik, dengan penuh semangat main...ada gaya!Hahaha
Papa tak abih-abih kata mama ni 'oyabaka'...errr, nak translate taktau tapi macam think too much about the kids kot...hahaha...maktok kata besaq sket nanti Nisa bleh pi kelas piano ka violin ka, apa yang Nisa nak, dari bercampur dengan budak-budak bukan-bukan, very challenging la nak raise kids nowadays Lagipun memang cikgu Nisa pun dah bagi amaran, Nisa ni very cheeky, kecik lagi takpe la, kalau adult orang panggil sly or cunning, so kena jaga-jaga sket takut dia buat judgment tak betul
So takpe la Nisa, tunggu Nisa besar, apa Nisa minat, Nisa pi je la kelas, asal yang baik-baik udahhh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net