Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Aug-2008 14:46 Email | Share | Bookmark
Nisa and Pingu

 
 
Just came back from an outing...tadi gi the new Jusco opened in Perda...ramai sangat orang, malas nak shopping, ternampak kat rack vcd Pingu ada 20% discount, ada siri Pingu yang tak penah nampak kat mana-mana, so mama beli itu je la satu mende...kekeke...dah la queue punya panjang Nisa lak seperti biasa main kat kids park, papa seperti biasa jadi jaga...wahahaha
After bayar Pingu tu, kami makan then balik, Nisa terus ajak mandi then dah siap sumer, ready tunggu depan TV Kena lak malam ni final Piala Malaysia, papa tensen takleh tengok tv sebab dvd player Nisa rosak (player RM99 pun, cap ayam tapi lama gak berbakti untuk Nisa), so Nisa got to watch the big TV while papa kene tengok TV Nisa kat dalam nursery Luckily kat hall ada dvd player satu lagi, if not malam ni gak papa kene turun gi Giant beli dvd player baru
So ni Nisa dengan Pingu nyer Berguna gak rocking chair Nisa masa baby tu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net