Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Sep-2008 09:37 Email | Share | Bookmark
Look who's talking

This is specially for papa...sebab dia slalu argue bila mama cakap Nisa lebih 80% ikut papa, not only physically, but also in character Tu sebab la hari-hari bleh dengar "Mamaaa!!!Papa kacau me"

This picture was taken using the handycam, pakai nightshot sebab ni time tido malam, gelap except for the nightlight sebab Nisa takleh tido takde lampu, mesti meraung-raung soh buka lampu. Once nightlight tu blow, Nisa bleh sedar and terus nangis-nangis soh buka lampu.
Anyway, Nisa nih slalu sangat gaduh dengan papa, usually semuanya sebab papa suka usik, susah sungguh apa nih, anak sendiri pun diusik But it's funny to see Nisa's character ni kumpul sket-sket dari all her family ties:
1) Maktok (both sides)
- suka makan bende rangup-rangup especially nuts
- suka makan pedas
2) Tokwan (both sides)
- suka makan mee/kuetiau
3) Papa
- suka soupy stuff
- suka juice yang masam-masam
- suka merajuk or baran-baran bila tak dilayan or tak dapat apa dia nak
- suka tido meniarap, kena tepuk-tepuk or urut-urut belakang sebelum tido
- asik nak kepung mama kat dia sorang jer (nak attention, takleh share attention, so akibatnya slalu berebut mama dengan papa)
- sebelum tido kene baca buku cerita dulu tu papa ngaku macam papa sebab masa kecik Maktok or Toknek akan bacakan untuk papa and his brothers
- suka sos tomato!!!
4) Mama
- suka durian
- suka cheesy stuff like mama
- suka tomato based pasta
- suka mandi lama-lama pun cam mama
- marah kalau tengah busy concentrate on something, pastu kena kacau (slalunya papa nyer keje la)

Apa lagi ek? Hehehe...tengok gambar tu you know it yourself lah papa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net