Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Nov-2008 01:13 Email | Share | Bookmark
Lama tak update...

Makan cendol kat Changloon
Naik rides kat Queensbay
Tengok lollipop di tangan
ひさしぶり
Sorry mama lama tak update, sejak bluetooth hp mama mengong, takleh transfer gambar ke pc...
Nisa dah 2 years plus, cakap pun makin banyak, pastu dah pandai merajuk, and kalau balik kampung, no matter which kampung, kalau mama papa tak ikut kehendak dia, cepat jer march straight to maktok sekalian dan report
Peberet snack Nisa skarang is lollipop, sejak besday dia ari tu mama kasi sebungkus lollipop to share with friends...minum susu and makan pun makin laju jer so boleh tengok la dari gambar ni ke'chubby'an nyer...peberet store Nisa is no longer Giant but either the new Tesco or Carrefour (dah bleh demand )...pastu cartoon peberet no longer Pingu, walau Pingu remain no.1, now Nisa suka tengok Dibo or Little Einstein, pastu kalau kat umah Nisa suka tengok vcd Baby Genius or movie Charlotte's Web...Nisa suka movie citer animals specially berkaitan dengan farm animals, buku-buku cerita pun cerita farm animals...
Ok, not sure bila pulak mama boleh update nih...see you again


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net