Danisha's FotoPage

By: Danisha Danisha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 4-Jan-2009 14:42 Email | Share | Bookmark
Nisa's visit to the hair-salon

Jangan jeles kaler rambut I yer...
Tukang gunting pun tak abih-abih puji rambut Nisa
Abang tukang gunting yang tersinyum-sinyum...
This is actually Nisa's 2nd trip tu the hair-salon...Masa 1st time, about 3 months ago, Nisa cuma bertahan 5 minit, silapnya sebab amoi tu pi tarik kepala Nisa camner ntah, Nisa rimas...pastu amoi tu expect budak 2 tahun ni camner agaknya, soh teleng la itu la ini la, terus Nisa ngamuk bukak cover semua Jadi la rambut tu kat depan jer sempat potong, kat tepi sket-sket, kat blakang senget sket...

Ari ni, actually sejak 2-3 hari mama papa dok cakap kat Nisa nak bawak trim rambut, sebab rambut depan dier panjang sangat masuk mata, Nisa dah komplen...So sambil jalan-jalan Jusco, singgah ler kedai nih...brader nih terer sket, zup zap zup zap jer abis...and Nisa tak sempat buat perangai...Brader tu lak tak abis-abis puji rambut Nisa yang natural curl, natural red color...mama kembang kempis , papa asik risau takut bila trim tu curl tu abis ilang sebab ada history cousin Nisa (anak Paklong) jadi camtu...terus straight Tapi brader tu assured papa, Ni naturak curl punya, takkan hilang punya, baru papa kasi trim belakang

Mama happy Nisa rambut dah kemas sket Mama capture gambar Nisa ni sebab tau kaler rambut tu takkan stay, sebab memang dah ada dalam genetik side mama kaler rambut tu, then bila start skolah rendah tu mula hilang kaler tu...isk isk...stakat ni mama boleh kembang kempis bila orang tegur Nisa cam anak mat saleh or Bengali, kekeke...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net